Skottår

I skrivande stund insåg jag att detta datum hör till ovanligheterna. Detta datum, 29 februari, existerar endast vart fjärde år. Det är nämligen skottår i år, för alla ni som inte hade en aning om det.
Senast denna dag inträffade var jag tretton och skulle fylla fjorton år den kommande sommaren. Nästa gång är jag tjugoett och ska fylla tjugotvå. Jösses vad jag briljerar med mina mattekunskaper nu. Häpnandsvärt!

Another sunny day

441525-73

Den kommande sommaren blir nog väldigt bra. Jag är i varje fall full av hopp om det.

The wake

441525-89

Fruktansvärt befriande att ha gå-avstånd till skolan. Att slippa anpassa sig efter busschaufförer och deras sura morgonhumör borde man göra vareviga dag. Fast även om jag såg skolan från fönstret i lägenheten hörde jag ändå till de som kom försent. Det är ett konstaterande på att jag en så kallad sista-minuten-människa. Att ha tid över hör inte riktigt till min värld.

Men eftersom att jag hade ett mycket omtyckt sällskap till skolan och bra musik i öronen denna fredagsmorgon vill jag inte klaga. Det var ju trots allt en ljuvlig början på den kommande helgen.

Puss

Nattinatti


Förutom de händelserna jag nämnde förut så har det inte hänt så mycket idag. Det har varit en onsdag frälst åt historia, för imorgon stundar ett fasansfullt historiaprov. Ve och fasa!
Behövliga avbrott för att sova, äta glass och att telefonera till en sjukling har jag dock unnat mig.

Puss

Zuperzvanen och Super Mario

Jag vaknade i morses av att det regnade ute till min glädje. Regn är mysigt men innebär också att jag fick användning för min regnjacka.

Jag hade en t-shirt föreställande Super Mario på mig idag. Risken fanns att jag skulle stöta ihop med svampar som gjorde mig stor. Jag oroade mig i onödan för det hände ingeting speciellt som gjorde det här till en annorlunda onsdag.

Fast när jag tänker efter skulle ett extraliv  inte skada. Och på sätt och vis stötte jag ihop med en boss i form av en drake i korridoren, nämligen Birgitta Johansson. Korridoren kan man kanske associera till kloaker eller nåt. Lite tv-spels relaterat var det allt.


Buenas noches

441525-84
441525-85

Jag är inte så värst bra på att lägga upp aktuella kort för dagen på mig. Detta är gårdagens kort när jag vistades i mitt hem från början till slut. 

Nu är det dusch och efter det multimedia som gäller. Självklart blir det även ett rim-sms som avslut på dagen till en av mina nyfunna vänner. Söndagens rim fick detta betyg av M:


Svenska och syntax 10 av 10, fantasi 9 av 10, uppskattning 10 av 10 tack vare "godnatt" där som var det stora avslutet och det vi alla väntade på. Helhet: 8 av 10, för att jag vet att det säkert kan bli bättre.

Godnatt gott folk.

Puss


R och M är bäst.

441525-87

Spanska night at Rebbans place! Spanska suger. Försökte att bättra upp det med gott te. Men jag gillar inte te, så det blev inte så mycket bättre.
Ack, ack. Livet är hårt. Spanska är svårt. Höhö där fick jag allt till det.


Bojkotta mandelmassa

441525-83

Efter skolan väntade denna mycket goda semla. Mandelmassa är icke gott, vaniljkräm är skiten!


Äntligen

441525-82

Idag, den 25/2 klockan 13.11 och 23 s, kom Oskar Kristensson för första gången ihåg när jag fyllde år. Mycket beundransvärt kan jag lova.

MooooondaY


Måndag. Morgon. Boxning klockan åtta. Knappast någon bra start på dagen.

Fast det visade sig att den skulle bli roligare. Bland annat hade jag ett mycket givande samtal i skolan idag. O.Sjöstrand hade många flashiga hemsidor att komma med, som vi med intresse längtade efter att besöka. Något i den stilen, haha. Om ni är intresserade vilka hemsidor det var kan ni kontakta honom för vidare info!

Your Arms Around Me

441525-81

jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på Jens. Det är en bra kille.
Puss!

The Girls

441525-76
441525-79
441525-78
441525-75

End of the weekend

441525-25

Igår var jag som sagt på Mangos med några av mina favoriter. Reb följde också med och det var vi väldigt glada över!

Sedan bar det iväg hem till Oliver för min och Mimmis del. Där var det också trefligt. Ett plus i kanten var att jag hittade Michaels USB-minne som jag trodde att jag hade slarvat bort. 10 poäng till mig!

Det var med andra ord var en mycket lyckad lördag. Denna söndag blir dessvärre inte alls lika trevlig då det endast är plugg som gäller, vilket jag inte är happy över.

Puss

Lugg och tilltugg

441525-72

Ingen sommarkväll här inte, men däremot en vinterkväll som ska spenderas på Mangos (skräll?). Tilsammans med Mimmi, Cec och Hanna. Jag kommer dock att sakna Johanna. Deppigt!

En vecka med lugg idag. Känns fortfarande lite ovant men jag vänjer mig nog snart.

Random

Gårdagens kommentar från en kund, när en annan kunds varor hamnade på hennes:
- Nej vi ska ju inte blanda. Då blir det Toblerone av alltihop.


Sick

441525-70

Allt var dock inte frid och fröjd när jag vaknade. Mitt huvud sprängde och jag kände mig inte alltför kry. Så det blev ingen teater med Johanna och hennes familj. Det var deppigt.
Jag får istället vara hemma och kurera mig. Och så är det plugg som gäller också. Merde!

So long!


Lördag

Godmorgon gott folk! Vaknade och upptäckte att jag hade huset för mig själv. En mycket önskad upptäckt.
Bea spelade match medan jag nöjer mig med att spela musik på hög volym.


C

441525-68441525-67

Bilder från i höstas. Mycket vackert med blixt i glasögon må jag säga.
Nu ska jag jobba!

Puss

Skog och mark

441525-65

Fast denna fredag har inte bara varit hemsk. Jag vaknade trots allt upp av en dröm om att jag var en flugsvamp. Det fruktansvärda var att jag påväg att bli plockad; av naturare! Vilken fasa.

Kanske lite inspirerad av mina favoritsagor som barn nämligen Tomtebobarnen.  Minst sagt underbara minnen. Fast i den sagan ingick inga naturare, vad jag minns.

Ännu en morgon, halelulja!

En faslig morgon och klockan är inte ens tio. Till råga på allt börjar jag bli sjuk. Då är det dock skönt att det är fredag så jag kan ligga hemma och jämra mig över helgen. Mindre skönt att det är ICA-Norrmalm som gäller direkt efter skolan. Suck.


jB&cB

jB&cB

The two albinos!
(Johanna är lite mer lik en albino i sin vita klädsel. Jag får skylla på att det inte var planerat att vi skulle vara det)


Pique-nique

441525-61

En vår utan picknick är ingen vår. Det är mitt nya motto. Så ett inlägg om våren utan att ha med min fina picknick korg, som jag fick av Johanna i julklapp, är inget inlägg om våren.

Vill du möta våren med mig?

441525-24


I början av veckan frågade M om jag ville möta våren tillsammans med henne. En ganska självklar  fråga som belönades med ett jakande svar.
Denna våren ska mötas med pumpa och ståt. Vi har kommit på att man äter tårta för sällan och att det firas för dåligt. Därför ska vi börja fira mer! Mer tårta, bakelser och spex åt folket!  Det kommer höja upp den här våren till skyarna. Sannerligen.

Some people are special

441525-62

I början av hösten kände jag mig som världens lyckligaste. Den känslan varade ett tag, men inte alltför länge.
Nu, ett halvår efteråt, börjar den lyckliga känslan ta form igen. Kanske.
Detta tackar jag farmen gänget för. Ni är fruktansvärt underbara!


Ärtsoppans dag

Idag var det dansuppvisning med våran coola grupp The africans and the two albinos. Jag och min kära Johanna var två albinos. Mycket roligt!
Efter skolan tog jag bussen till jobbet och bredvid mig satt en som liknade Forrest Gump och en konstig tjej som pratade med sig själv och luktade bacon.

Puss

I'm looking for the lead star of my love song

En helt vanlig dag i all sin glans, fast med god mat och gott sällskap. Tack för det!
Kvällen avslutades med fina rim från MimmiMus.

441525-60

Puss och godnatt.


White shoes and pink socks, rocks!

441525-58

Purple

441525-49441525-47
Måndagens klädsel

När jag gjorde den här bloggen ville jag att den skulle innehålla "dagens outfit", som alla andra har höhö. Det har inte gått så bra med det för jag är för lat för att ta kort varenda dag. Vi får se om jag lyckas peppa upp mig.

Dagens skoldag är snart avklarad och det gör mig på gott humör. Dock har jag fått nedlåtande kommentarer för mina rosa strumpor men jag tycker att rosa är fint.  

Puss

Redo för regn.



441525-51441525-52
441525-50441525-53

Jag ser fram emot att dansa in regnet i min nya regnjacka!

Puss

Stekt ägg och glatt humör

Sen hemkomst från skolan pågrund av pluggpluggplugg! Deprimerande rent ut sagt. Där hemma stekte Bea ägg och jag frågade om hon kunde steka ett till mig. Det kostade tjugo kronor så nu har jag blivit fattigare. Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven, lalalala.

Puss

441525-39

Räven.


Det snurrar i min skalle

441525-38

Gaah! Multimedia lektionerna gör mig galen. Det enda jag kan tänka på är hur skönt det vore om jag hade legat kvar i min underbara säng, med mitt underbara täcke.
Muntra upp mig. SNARAST! Ingen som sitter inne med något informativt? Jaså, inte.

Imorgon bjuds det på middag och hjälp med spanskan, thank you very much!

Puss

Sommar

441525-36

Måndag

441525-35

Återigen skola efter ett underbart lov och allvaret sätter igång på nytt. Jag skulle inte tacka nej till att vara ledig ett halvår eller så. Eller varför inte spola fram och välkomna sommaren? Det skulle inte vara fel.
En sommar då man inte behöver ha strumpbyxor på sig. Bara ben och äta glass i solsken låter väldigt lockande! Denna sommar ser lovande ut, om man tänker på dem sakerna, eftersom att två veckor skall spenderas i Turkiet i goda vänners lag.


Puss


Snygga tjejer en Madrid.

441525-30

Lucky

a
Reb, Angie och Johannis. Vilda tjejer på Madrids vilda gator.


Galet rolig vecka i Spanien med gaalet roligt folk! Det kunde inte ha blivit bättre. Jovisst, lite varmare temperatur och mer sol skulle inte skada. På flyet hem träffade jag en mycket trevlig spanjor som var bosatt i Göteborg. Så nästa helg kanske det bär av till Götet med Angie och Johanna för att hälsa på honom :)

Dem kommande veckorna lär inte bli så populära. Plugg plugg plugg är vad som gäller. Gaaah! Tur att jag är laddad med energi från dem roliga veckorna som har varit. Igår när vi var på Mangos fick jag dessutom varmchoklad gratis. Det är ett bevis på att jag kan skatta mig lycklig, eller nåt. Äsch. Det har i varje fall varit ett mycket lyckat lov!

Puss

Esp Esp Esp Esp!

441525-27       441525-28
Jag är fasligt uttråkad. Att vänta är förmodligen det värsta som finns. Fast om man väntar på något roligt väntar man aldrig för länge, höhö. Nu väntar jag på något roligt, nämligen att Johanna ska hämta mig för att sedan åka till flygplatsen i Göteborg. Flyget bär av till Spanien och där stannar vi tills på fredag. Ett hejdundans bra gäng är vi dessutom så det kommer bli galet kul!

Johanna, Mimmi, Rebecca, Angelica, Victoria, Ester - Spanien kommer bli lyckligare eftersom att många fagra flickor anländer.

Adjö Sverige,
på återseende!
441525-26


Varm choklad gör magen gott

image23


Sommarens glada dagar

image21

Just nu skulle inte sommar sitta fel. Jag är fruktansvärt trött på det grådassiga vädret som flödar över Sverige. Sol och bad, ja tack! Sommriga klänningar utan att behöva dessa tjocka strumbyxor skulle sitta fint nu.
Jag får vänta helt enkelt, det finns trots allt inte så mycket mer att göra.

Nej det är inen idé att deppa över det. Nu ska fika med lite ballerina och oboy, detta inkluderar även ett telefonsamtal till Cissi.
Puss

Funeral face

image20


Återigen en söndag. Dock trevligare än den förra. I varje fall socialare då jag umgicks med Anna större delev av dagen. Hon är mycket snygg i sin lugg. Muy bien som man säger i Spanien. Först var vi på stan där jag spanade på min snart inköpta regnjacka. Efter det bar det iväg hem till mig där det bjöds på mat och mys. Musik och prat är aldrig fel, speciellt inte med A.

Senare på kvällen var det fika med Esp- gänget plus Maria och Ellen. Jag kände mig lite lagom sliten men det lappade jag över med tjejsnack och gott vitlöksbröd!

Imorgon hoppas jag på att hinna med att fika med bondeN innan min färd mot Spanien.  Hon är nämligen en av dem jag kommer att längta efter.
Puss

hannaT, johannaB, rebeccaDA

image17
image18
image19


Tre mycket bra tjejer vill jag lova.

NoZtalgi

Noztalgi.

Det luktar vår


Denna lördags eftermiddag var det fika och promenad i vårvädret. I varje fall skulle man kunna önska att det var vår med värme och grönska. Men tyvärr har den inte visat sig än fast jag känner att den ligger i luften och väntar på att få dominera.
Kära J skämmer bort mig. Denna afton fick jag nostalgi godis; ett kinderägg och det på bilden ovan. Puss på henne.

Det självklara för kvällen var Melodifestivalen och den inkluderade dans med min mormor för mig och Johanna, till Christer Sjögrens ljuva stämma. Efter det bar det av till Rebs där mången glatt folk väntade.
Puss

     


Dance dance dance

image10


Dirty Dancing gör mig pirrig. Det är knäppt, men sant. På idrotten spelade dem Time of my life och jag fick gåshud och kunde inte koncentrera mig på dansen utan jag såg bara bilder från filmen flasha förbi på näthinnan. Det kändes sådär lagom töntigt men dem i klassen får faktiskt leva med det.

Jag blev med andra ord väldigt lycklig när jag fann en t-shirt med Dirty Dancing tryck.

Puss

Trees and squirrels,

Torsdag.
Ikväll bär det iväg till biografen med sött folk. Jag vet inte när jag var på bio senaste men det lär ha varit i somras. Det var längesen mina smaklökar fick ta del av bio-popcorn med andra ord och det är skamligt.
I natt får jag sällskap av Cecilia eller om jag ska kalla henne för hennes  bondeN, Naken-Janne, Zez. Kärt barn har många namn.

Puss.

image7


Lunes

Måndag. En mycket trevlig sådan vill jag lova. Dock upptäckte jag till min förfäran att jag dagen till ära var med i tidningen. Så iförd Media-kåt tröjan spatserade jag till skolan. Ett löfte är ett löfte så att säga.

Om jag bara inte hade ett jobbigt matte-prov hängande över mig skulle dagen ha varit toppen. Att plugga med trevligt sällskap gör det jobbiga lite lättare. Och vad kan inte vara bättre sällskap än naturare när det vankas matteprov? Dem kan det där med att räkna tal har jag hört!

Så efter skolan var det plugg med Oskar som gällde. Efter det bar det iväg till Mimmi. Fint namn, fint hår och en väldigt fin tjej. Hennes mamma hade köpt henne en mycket god bok som jag tycker ska komma till användning. Snarast!
Puss.

 


Februari

Söndagar kan nog klassas som veckans mest ovärda dag. Är det någon som gör något vettigt? Ibland kan det dock vara skönt att inte göra något och denna söndag är just en sådan dag. Tur att bra musik finns.  Puss


Little bit

Little bit
Lykke Li.

RSS 2.0