det är inte så att jag tagit över bloggen bara lånar den sådär lite ibland

gårdagskvällen blev lyckad. i början av kvällen såg det mörkt ut men ju senare det blev desto ljusare blev det. tillsist blev det så ljust att vi blev bländade och såg ingenting. absolut ingenting. det var så förbaskat trevligt. (caroline har inte tillgång till dator för tillfället. men håll ut hon bloggar inom en snar framtid!) (jag gillar långa pararnteser) (gärna två eller tre extra).


Johanna


oh, how you laughed at my complete lack of grace


Bild: Lina Scheynius

Sport är det enda du ska syssla med i dag. Något sådant stod det i tidningens horoskop denna måndag. Helvete, tänkte jag och ville dra täcket över huvudet och sova bort sisådär 24 timmar. Men min mamma fyller år och jag skulle jobba tidigt, så det var olämpligt att handla efter mitt tänkande.
Tanken på att så gott som alla är lediga och reser ifrån mig den här veckan gjorde det inte lättare att gå upp i morses.  Även datorn åker till kusten, så det blir inte många inlägg framöver. Men håll utkik!
Puss

kärlek till de värmländska skogarna

for till Arvika. lyssnade på kult-musik. kom fram. vi åt, satte upp våra tält på den lilla, mysiga campingen. begav oss till stora. caroline fick hicka. de andra anlände och vi bildade camp agder. vaknade i ett otroligt hett tält. vi gick och badade. tog på oss håkan-tröjorna för att sedan äta frukost. efter det väntade musik. jag grät. jag levde livet. nästa morgon vaknade vi i ett lika hett tält. duschade i vatten-spridaren istället. åt och njöt av livet. lyssnade på fin musik och gled in i dom dimmiga dagarna. kommande morgon var lika varm. tvättade håret. satt i camp och myste. det ösregnade. tältet förstördes. lyssnade på fin musik. death cab var det finaste jag skådat. efterfest till tidiga morgonen i camp agder. vaknade med tältduken i ansiktet i ett äckligt camp. några var fortfarande fulla. vi åkte hem. jag är fortfarande uppsnärjd i del blå. jag vill tillbaka. jag vill verkligen tillbaka.

hujedamig vad fint det var!





alla bilder är från rockfoto.nu!

Johanna


Någonting roligt


Bild av Lina Scheynius

Två tanter förväxlade sina rullatorer när jag jobbade idag, vilket ledde till kalabalik. En av dem gick runt och skrek vem har tagit min rullator?? Det har varit mest händelserikt idag.

Love isn't always on time



Inatt drömde jag drömmar om katter i bananlådor på mitt jobb. Två av dem klöste mina armar medan jag fnissade. På golvet hemma låg en pojke, som jag håller av, och en tjej och pratade om jordgubbar och läste serietidningar om Stålmannen. Jag gick upp på mitt rum och var ledsen. Jag önskade att han ville prata jordgubbar och läsa serietidningar med mig.

En längtan efter något fint


En hand i min hand, läppar på mina läppar, skratt som bubblar upp från två magar, ömsinta omfamningar och fina ord. Tisdagtisdagtisdag

Alla bara pratar

En fin man med stort hjärta!
Hemkommen. Ren från all smuts jag har burit omkring på dessa dagar. Konstaterat en sak har jag haft tid med också, och det är att denna man är något alldeles extra. Som en ros som brytit sig upp genom asfalten.

Bort bort bort


Idag skall mina bekymmer blåsas bort och ersättas av ljuv musik och ljuva vänner. Om några timmar åker jag nämligen till Arvika. Ses på söndag!

Sådär dagen innan


Jag varit på stan och köpt  fina hårspännen och tofsar. Dessutom har jag och min vän Johanna köpt en liter såpa och glitterspray. Nu kan vi blåsa massor av bubblor med glittrande hår.
Vi  har också kämpat med att få upp ett tält, och jag fick briljera med mina forna scoutkunskaper. Jag har ett trist förflutet.

Sommaren snurrar fort, när vi bara snöar bort





Idag är det juli och juli betyder sommar. Hur kommer det sig att jag inte har hunnit njuta av sommaren än?

Just to prove the world was here


Ninety nine dreams I have had
In every one a red balloon

I can't hear your voice



Idag har jag roat mig med att göra absolut ingenting. Det har varit underbart och välbehövligt. Det känns som att det kommande festivallivet kommer vara som en stor deg som bara jäser och jäser av upplevelser och intryck. Då kan det minsann vara skönt att vara utvilad innan.

Idag har jag fått livstecken från en fin tjej borta i Spanien. Hon är min vän och en mycket bra sådan.


RSS 2.0