Hej.



Det ar manga som far ivag nu. Johanna for idag, vissa far hem och det gor jag med om nagra veckor. Det kanns galet.

Ett grattis på långt avstånd.



Om jag skulle kunnat ringa hade jag ringt. Om jag skulle kunnat kramat hade jag gjort det. Men det enda jag kan är att skriva på en dum dator som skriver grattis med opersonliga bokstäver. Men det finns inte så mycket att göra när jag befinner mig i Mooroopna, världens minsta, men väldigt fina stad mitt ute i ingenstans. Så; grattis Herman! Du är bäst.




Här är livet som en fin sommarstad hemma i Sverige. På dagarna har vi ofta legat på en filt under ett träd och spelat kort. Och om nätterna på gräset och tittat upp på stjärnorna och tänkt på allt vi ska göra när vi kommer hem. När vi inte har jobbat då förstås. Eller spelat bingo, för det är huvudnöjet för oss i den här byn. Medan alla andra på hostlet dricker alkohol umgås vi med pensionärer i bingolokalen och dricker te. Och vet ni vem som fick skrika ut bingo? Jo, det var jag, och vann därmed tjugo dollar. Jag och Julia blev som två som barn och klappade händerna och kunde inte sluta le. He. Dem ska jag köpa något fint för, tänkte jag, och la varsamt ned dem i plånboken.



Några dagar senare stod jag och skulle betala i mataffären och upptäckte att Julia hade mitt kort. Det fina jag kom hem med var bröd och te, och massa krossade pengar och skramlande mynt tillsammans med krossade drömmar, som jag köpte efter att jag och kassörskan haft dragkamp om tjugan.

Idag ansluter sig Johanna till oss och då blir vi de tre vännerna igen. Yey!



Vad man kan sakna


Nar jag ar pa andra sidan jordklotet sa finns det vissa saker som jag tanker pa ganska ofta.


Som att det ar jobbigt att inte kunna ringa och prata med folk hemma lika latt, nar det ar tio timmar som skiljer oss at.


Sedan finns det mycket man saknar. Och jag saknar min syster valdigt mycket.



Och mitt rum med min garderob.



Men framforallt att ata frukost pa morgonen med Herman. Att det ar tre manader kvar tills nasta gang kanns tungt. Aven om hans rost ar nara sa racker inte det pa langa vagar.

varldens finaste vanner.


RSS 2.0