Egentligen älskar du inte mig



Jag är inte gjord för ensamhet. Jag är gjord för armar som är i vägen, sömniga andetag och ihopsnurrade ben. Nätter utan det är inte nätter utan mardrömmar.


yrsel



Igår såg jag icke ut så här, och tur är väl det skulle jag vilja flika in på något vänster. Däremot yrade jag omkring i Göteborg under kvällen. Där lyssnade på Skansros i fängelset, drack rosévin och lutade mig mot husväggar.

Nionde maj



Förra helgen vaknade jag upp i ett rum långt borta. Då var det fint väder och varmt men idag däremot har det mest regnat. Fast jag tycker om regn.Tycker om att lyssna när det slår mot rutan. Tycker om att veta att någonting inom mig nästan slår lika hårt och enträget.

sjunde maj



Inatt har jag varit på västkusten, ätit sallad och gått på stigar med attackerande myror. I sömnen alltså. Eller det är inte så att jag gick i sömnen, utan jag drömde. Ni kanske förstår. Samtidigt brottades jag om ett täcke och fäktades med mina lugubra tankar.

Del 2 av helgens spektakel.


Under fredagen vaknade vi upp för att gå och köpa frukost.


Den åt vi på innergården i solen.





Efter frukosten fortsatte våra äventyr...

Del 1 av helgens spektakel


I torsdags var det Valborgsmässoafton och jag och Herman rymde från alla bestyr för att sova i en kuststad, som många gånger förr.


När vi kom dit var det så mörkt att vi gick in i fel trappuppgång. Tur var väl det, för där bodde en katt som vi bekantade oss med.


Tillslut hittade vi rätt och möttes av en felstavad, men trevlig, liten skylt i köket.


Vi lämnade bara väskorna för att ge oss ut på äventyr i natten. Jag bröt bland annat av kvistar fulla av blommor som skulle pryda vår nattliga bostad. När vi kom hem poppade vi popcorn och satte oss i fönstret och njöt av att det var vår.


RSS 2.0